Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktorka finišuje rok 2015! Míří do Jablonce

30.11.2015 7:59

Poslední ligové utkání roku 2015 na hřišti soupeře čeká v pondělí fotbalisty FC Viktoria Plzeň. Vyráží do Jablonce. Plzeňští fanoušci musí počítat s kontrolami.

Foto Pavel Němeček (2)

Fotbalisté plzeňské Viktorky se v rámci 15. kola Synot ligy utkají se soupeřem tentokrát na jeho hřišti. V letošním roce jde o poslední venkovní utkání a chystají se na něj i plzeňští fanoušci. V Jablonci tak budou připravená bezpečnostní opatření i namátkové testy na alkohol.

Po nevydařeném utkání v Minsku a definitivní rozlučkou s pohárovou Evropou, jde fo finiše rok 2015 pro Viktorku i v rámci domácí nejvyšší soutěže. V pondělí 30. listopadu je čeká zápas na hřišti Jablonce od 17:15. Půjde o derniéru 2015 na hřišti soupeře. "Na severu Čech to nikdy není jednoduché. Domácí se proti nám budou chtít vytáhnout a bude to hodně vyhecované. Věřím, že navážeme na poslední zápasy v lize a odvezeme si domů všechny body,“ říká hlavní trenér Viktorie Karel Krejčí.

Souboje Viktorky s Jabloncem na severu Čech jsou tradičně hodně vyrovnané. Naposledy se odehrál přesně před rokem 30. listopadu a výhru zajistil až v prodloužení Řezník. "Bude to nesmírně těžký zápas a právě proto jsem také proti Minsku pozměnil sestavu. Máme nabitý program a v Jablonci určitě chceme uspět,“ dodává kouč Plzně.

Přesto Jablonec neprožívá úplně ideální sezónu. "Jim utekl začátek sezony. Těsně nepostoupili do Evropské ligy, párkrát remizovali a už se to vezlo. Točili sestavu a hledali ideální jedenáctku, která se jim vykrystalizovala až v posledních zápasech. Je pro mě překvapení, že v domácím prostředí čekali dlouhých sedm utkání na první výhru. Povedlo se jim to naposledy proti Olomouci a budou chtít najet na vítěznou šňůru,“ uzavírá Krejčí.

V Jablonci se chystají bezpečnostní opatření. Plzeňští fanoušci musí počítat s testy na alkohol...

Na utkání se připravují i v Jablonci, kde budou panovat přísná bezpečnostní opatření. "Bude kladen důraz na bezpečnostní prohlídky, rovněž bude prováděna namátková dechová zkouška na alkohol. Osoby, které jakýmkoliv způsobem poruší některý z bodů Návštěvního řádu umístěného u vstupu do sektoru, nebudou do sektoru vpuštěni, případně budou vyvedeni ze sektoru bez nároku na vrácení vstupného," informoval klub FC Viktoria Plzeň. Další podrobnosti k opatřením najdete zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství