Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Finalistky nové soutěže Dívka Talent 2017 se představí v Plzni

29.09.2017 20:32

Po základních kolech a semifinále čeká 12 finalistek z celé republiky slavnostní galavečer, na kterém jedna z nich získá titul Dívka Talent. Hlavním hostem bude Jan Čenský.

Dívka Talent

Finále se uskuteční v plzeňském Parkhotelu v sobotu 30. září od 18 hodin.  "Tématem večera bude  Alenka v říši divů.  Dívky absolvují nejen čtyři soutěžní disciplíny, ale divákům se také představí ve filmu, který byl natočen pod taktovkou scénáristy a režiséra Petra Smazala,“ sděluje za organizátory Michal Křížek.

Součástí programu bude také taneční intro v choreografii Petra Čejky a vystoupení taneční školy B-Original. Celým galavečerem bude provázet moderátorka a modelka Lucie Křížková a do poroty usedne mnoho známých osobností. Hlavním hostem bude známý herec Jan Čenský.

Dívka Talent navazuje na dvacetiletou tradici soutěže talentu a krásy v Plzni. Je určena pro dívky ve věku od 14 do 16 let. Od podobných soutěžích se liší zejména tím, že kromě krásy se zaměřuje také na talent dívek. To potvrzuje mimo jiné i slogan soutěže "Talent je v každém z nás“.

FOTO:  Dívka Talent 2017

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství