Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Stíbrští hudebníci předali svůj vánoční dárek

26.12.2017 14:04

Tradicí je předávání hudebního dárku od stříbrských muzikantů. Ti už několik let pořádají koncert na Boží hod vánoční. I letos se pořádal a vystoupilo hned několik kapel a také tanečnice.

asihelska15
asihelska3asihelska1asihelska7asihelska11asihelska8asihelska14asihelska15asihelska18asihelska26asihelska28asihelska30asihelska50asihelska42zkajaba2zkajaba7zkajaba13zkajaba14zkajaba16zkajaba21zkajaba40zkajaba41zkajaba45zkajaba49zkajaba52asihelska54zkajaba53zkajaba54

Každoročně se každý 25. prosinec koná ve stříbrském kulturním domě akce nazvaná Hudba jednoho města. Jde o setkání domácích hudebních kapel, které vždy přinášejí, jak sami muzikanti říkají, druhý vánoční dárek. Letos vystoupily kapely Ragulin, Spheres, Skavare, Baxa Band a také zatančilo duo Manticora. Samozřejmě se opět soutěžilo o láhev dobrého moku.

Na akci se vydal také Petr Sovič. "Jsem tu vlastně úplně prvně, ale je to zajímavá akce, potkávám zde plno přátel. Docela se divím, že tu nemají úplně plno, jistě  by tu mohlo být více lidí na takové kapely. Osobně preferuji Skavare, už se na ně těším," uvedl Sovič.

S přáteli dorazila také Iveta Kasalová. "Bydlím kousek za Plzní, ale pocházím odtud ze Stříbra. Vydala jsme se navštívit rodiče a táta mi řekl, že tu je tato akce. Je to super nápad, že se tu takto něco hned po Štědrém dni odehrává. Počkám si na kluky, co znám, hrají v Cowardu, na ty jsem dříve hodně chodila," uvedla Kasalová. Kapela Coward sice nebyla v plánu, ale stejní muzikanti se skvěle předvedli v uskupení Spheres.


Foto: Sihelská + Kajaba
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT