Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Kombajn přejel důchodce v kukuřičném poli! Muž přišel o nohu

01.10.2014 21:19     02.10.2014 7:48

Neštěstí u obce Kamenný Újezd na Rokycansku šetří kriminálka. V poli došlo ke střetu kombajnu s 67letým mužem, kterého přepravil do nemocnice následně vrtulník! Kombajn muži amputoval nohu!

10.3.2014 DN Blížejov

Kriminálka v Rokycanech převzala vyšetřování neštěstí, které se odehrálo ve středu odpoledne u obce Kamenný Újezd. Kombajn tam na poli přejel seniora. Muž při střetu přišel o nohu a s vážnými zraněními byl přepraven do nemocnice vrtulníkem. Že by důchodce kradl kukuřici, policie nepotvrdila.

K neštěstí došlo ve středu odpoledne na poli u obce Kamenný Újezd na Rokycansku. "Došlo ke střetu muže a kombajnu. 67letý muž byl transportován vrtulníkem do nemocnice. U 32letého řidiče kombajnu byla provedena dechová zkouška na zjištění přítomnosti alkoholu s negativním výsledkem. U zraněného muže nebylo možné dechovou zkoušku provést vzhledem k jeho zdravotnímu stavu a byl nařízen odběr krve," řekla QAPu mluvčí policie Dagmar Brožová. 

Případ už řeší rokycanská kriminálka. Objevily se spekulace, že muž na poli kradl kukuřici. To ale policie zatím nepotvrdila. "K tomu se vyjádřit nemohu. Vešekeré okolnosti případu jsou předmětem dalšího šetření," doplnila mluvčí policie. "V souvislosti s tímto případem apelujeme na občany, aby byli obezřetní a opatrní nejen na silnicích, ale také na místech ležících mimo pozemní komunikaci, jako jsou pole, lesy a louky. Svým bezpečným a zodpovědným chováním mohou předejít nehodám a ochránit tak své zdraví a život."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte