Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 13:29

Nehoda nákladního a osobního vozidla v Klatovech

Na silnici 27 v obci Klatovy došlo k dopravní nehodě nákladního a osobního vozidla. Vozidla jsou mimo komunikaci. Na místě HZS, RZS a PČR.

Na D5 se převrátil kamion! Řidič nezvládl odbočení k čerpací stanici

25.06.2014 14:21     25.06.2014 14:55

Komplikovaná nehoda kamionu se ve středu odpoledne odehrála na D5 u Málkovic na Tachovsku. Kamion se tam převrátil při odbočování k čerpací stanici. Řidič i jeho spolujezdkyně skončili v nemocnici!
 

D5 kamiony

Komplikovaná nehoda kamionu ve středu odpoledne vyolala zásah složek IZS na dálnici D5. Na 122. kilometru směrem na Plzeň se převrátil kamion, jehož řidič podle všeho nezvládl manévr při odbočování k čerpací stanici. Šofér i jeho spolujezdkyně skončili v nemocnici.

Nehoda kamionu na 122. kilometru dálnice D5 směrem na Plzeň na Tachovsku postavila do pozoru všechny složky IZS. V úseku sjezdu k čerpací stanici u Málkovic se nákladní souprava převrátila. "K nehodě došlo podle všeho v okamžiku, kdy se řidič na poslední chvíli rozhodl odbočit k čerpací stanici. Nákladní souprava se převrátila na bok a při nehodě byl zraněný řidič i žena, která s ním cestovala," potvrdila QAPu mluvčí policie Jana Tomková. 

Na místě tak zasahovala i záchranka. "Do nemocnice jsme přepravili dva lidi. Muž byl převezný s podezřením na poranění horní končetiny, žena s podezřením na poranění krční páteře," doplnil k zásahu mluvčí záchranky Václav Ondra.

Na místo vyjeli i hasiči, protože z kamionu vytekly provozní kapaliny. "Přímo na tělese dálnice provoz omezený není, úplně uzavřená je ale čerpací stanice u sjezdu na 123. kilometru," dodala policejní mluvčí. Omezení má trvat podle odhadů až do včera, záležet bude na průběhu vyprošťování kamionu.
 

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství