Auto CB ŠKODA nový SUPERB

První zvonění v Borském parku doprovázel déšť

01.09.2010 23:04

Na první školní den byla pro všechny školáky přichystána akce pod názvem První zvonění. V Borském parku byly k vidění hvězdy šoubyznysu i dětské atrakce a stánky s občerstvením. Kazil to občas ale děšť.  QAP se vydal bez deštníku mezi školáky.

První zvonění
První zvonění Prvni zvoneni_Maxim TurbulencPrvni zvoneni_maxim Turbulenc_1První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění První zvonění 2První zvoněníPrvní zvonění3první zvoneniprvni zvoneni 2prvni zvoneni 5prvni zvoneni 7prvni zvoneni 8prvni zvoneni _smajdaprvni zvoneni Martin Zounarprvni zvoneni martinakprvni zvoneni martinak1prvni zvoneni smajdaprvni zvoneni smajda1prvni zvoneni smajda3prvni zvoneni smajda5prvni zvoneni starostaprvni zvoneni zounarprvnizvoneni modni prehlidkaprvni zvoneni destka modni prehlidka

První školní den měl v Borském parku přichystánu oslavu pod názvem První zvonění. Akce byla plná hvězd, atrakcí i stánků s laskominami. Nejvíc školáků nebo spíš školaček ale čekalo nahvězdu akce Miro Šmajdu. QAP se vydal mezi školáky a Mirovy fanoušky.

Zatažená obloha nad Borským parkem nikomu na Prvním zvonění rozhodně náladu nekazila. Atrakcí pro školáky ale i ty menší děti bylo dost. Obří skluzavka i hopsadla byla neustále plná, děti si užívaly, rodiče postávali kolem a povídali a povídali. "Nám se tu líbí, obě děti si užijou svoje a my máme chvilku klidu. Těšíme se na Miro Šmajdu, jestli vypadá tak skvěle, jako v televizi," řekla QAPu Katka, která neustále lovila syna batolícího se kolem kočárku. Největší dav byl kolem podia, kde moderátorská dvojice Martin Zounar a Petr Martinák hecovala diváky k potlesku. Na podium se vřítil Václav Upír Krejčí. Svým poněkud zvláštním vystoupením tedy nadchl alespoň menší děti. To rodiče nevycházeli z údivu. "On je snad opilej nebo co," divila se jedna maminka. Děti mu tleskaly, to je hlavní.

Po Upírovi se na jeviště dostaly děti z dětského domova Domino, skvěle zazpívaly. V čele s ředitelkou domova si přišly také pro šek na 100 000 korun od starosty centrálního obvodu Jiřího Strobacha, který je jistě velmi potěšil. Ten převzala ředitelka z rukou moderátorů.

Mezitím ve velkém červeném stanu probíhala autogramiáda dvou Indiánů, Jakuba Lva a Václava Benáka. Jedině tihle kluci se mohli rovnat zájmu Miro Šmajdy. Podpisy střihali jeden za druhým nejen na fotky ale i části těla.

Mezi diváky u jeviště se už ozývalo skandování "Miro, Miro, Miro," ale mladík ze Superstar pořád nikde. Pozor, ale za podiem se začala srocovat děvčata. Organizátor jim přislíbil autogramiádu Mira Šmajdy. "Miro, miluju tě," křičela jedna z dívek, která vypadala, že asi omdlí, pokud se Miro neobjeví. Ten si ale dával na čas. "Podepisuje vzadu fotky a líčí se," informoval nás organizátor.

Čas plynul, fanynky věrně čekaly za páskou, která je měla zbrzdit. A pak to přišlo. Miro Šmajda se blížil k davu za páskou, kterou střežili 4 ochrankáři. "Miro, tady jsem, miluju tě. Jé on mi zamával," křičela Petra, která byla na pásce úplně nalepená. Miro došel k davu netrpělivých dívek a rozdával fotky, podpisy a hlavně úsměvy. Byl velice milý na všechny a ochotně se fotil s fanoušky. Jediné, co by se mu dalo vytknout byly kalhoty napůl žerdi, které vypadaly, že spadnou a odhalí všechno.

Mirovu autogramiádu přerušil silný déšť a tak se dívky rozprchly. Na podium mezitím vystoupili chlapíci z Maxim Turbulenc. Zdáli se nám nějací pohublí. "To neni možný, aby měli 650 kilo, jak tvrdil moderátor," zamyslela se maminka Ilona, která uspávala mimčo v kočáru. To spalo bez ohledu na burácející hity Maxíků. Děti ale byly nadšené z klasiky jako Jede, jede mašinka a dalších trháků.

Déšť vytrvale kropil Plzeň a když Maxíci dozpívali, jako by tušil, že hlavní hvězda je tu, přestalo pršet. "Miro, Miro, Miro," skandovali moderátoři s publikem. A Miro šel na to.

Akce se navzdory počasí vydařila, školáci si užili první den nového školního roku.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT