Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Plzeň obsadí vozy Alfa Romeo! Chybět nebude spanilá jízda

04.09.2015 9:05

Milovníci krásných aut a především jedné z nejznámějších značek si o nadcházejícím víkendu v Plzni přijdou na své. Už od pátku startuje Evropský sraz vozů Alfa Romeo. 

Alfa Romeo

Plzeň bude v těchto dnech patřit vozům známé značky Alfa Romeo. Evropský sraz proběhne od pátku do neděle, milovníci aut z řad veřejnosti se mohou na ten hlavním program těšit v sobotu 5. září. To se chystá spanilá jízda okolím Plzně a také představení vozů na náměstí Republiky.

Účastníci srazu se na pár dnů zabydlí už v pátek v Campu Ostende. Vyvrcholením srazu bude ale sobotní program. "Pro samotné účastníky srazu i veřejnost se bude jednat o unikátní podívanou. Kromě současných a běžných modelů značky Alfa Romeo budou k vidění historické a závodní vozy této značky. Akci doprovází i pestrý program, během kterého si lze vyzkoušet speciální trenažéry, ochutnat italské speciality při poslechu hudby," říká za organizátory Jitka Blahutová.

Už s předstihem je jisté, že podívaná to bude skutečně velká. Na sraz totiž dorazí auta z různých koutů Evropy. 

Chybět nebude ani spanilá jízda...

Vozy Alfa Romeo budou k vidění také v okolí Plzně. Na spanilou jízdu se vydají ještě před samotným srazem na náměstí. Z kempu Ostende u Boleváku vyrazí na trať směr Třemošná v sobotu v 10 hodin dopoledne, následně projedou přes Zruč, Bílou Horu, ulici Na Roudné, Malickou, Otýlie Beníškové, Dominikánskou a zhruba po hodině dorazí nanáměstí Republiky. Tam budou vozy k prohlédnutí od 11 do 15 hodin.

FOTO: www.alfaromeoclubplzen.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství