Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Osmadvacetiletou dívku v Plzni přepadl a znásilnil zatím neznámý muž

26.07.2015 16:00

V sobotu v nočních hodinách došlo v plzeňské Hřímalého ulici ke znásilnění osmadvacetileté dívky. Ta volala o pomoc, která ovšem nepřišla. Policisté nyní pátrají po pachateli.

ilustrační foto_QAP foto (10)

Na mladou osmadvacetiletou dívku si v sobotních časných hodinách počíhal v Plzni zatím neznámý pachatel, přepadl ji a znásilnil.

"Mohu vám potvrdit, že došlo v sobotu po třetí hodině ranní v noci k trestnému činu znásilnění v Hřímalého ulici v Plzni," uvedla policejní mluvčí Ivana Jelínková.

Podle dostupných informací byla dívka znásilněna, když vcházela do domu v Hřímalého ulici, kam ji dosud neznámý pachatel měl zatlačit a poté znásilnit. Dívka se údajně po celou dobu snažila velmi hlasitě volat o pomoc, nikdo z domu jí však na pomoc nepřišel. Policii zavolal až obyvatel sousedního domu.

Případ je zatím na počátku, policisté šetří veškeré okolnosti.

"Policisté žádají občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci k případu nebo se v danou dobu pohybovali v Hřímalého ulici a zaznamenali cokoli neobvyklého, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na linku 158," uvedla dále Jelínková.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství