Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Do Plzně přijede Baník. Chystá se bezpečnostní opatření

17.05.2024 13:21

V sobotu 18. května se v Plzni odehraje fotbalové utkání mezi týmy FC Viktoria Plzeň a FC Baník Ostrava. Chystají se opatření.

fotbal ilustrační Městská policie Plzeň_24_MPP

„Utkání bylo vyhodnoceno jako rizikové a městská policie v souvislosti s tím chystá bezpečnostního opatření, aby zajistila bezpečnost a veřejný pořádek nejen během zápasu, ale také před jeho zahájením a po jeho skončení,“ uvedla mluvčí Městské policie Plzeň Jana Pužmanová.

Za městskou policii bude do opatření nasazena i pořádková jednotka. Kromě veřejného pořádku se strážníci s policisty zaměří na bezpečnost a plynulost v dopravě v okolí stadionu.

„Městská policie žádá veřejnost, zejména řidiče, aby se řídili pokyny strážníků a policistů a věnovali zvýšenou pozornost dopravnímu značení. Zároveň upozorňuje na dopravní omezení v centru města z důvodu probíhajících přípravných prací na rekonstrukci tramvajové trati na náměstí Republiky,“ dodává mluvčí.

O rekonstrukci a omezení jsme psali v článku ZDE.

Sobotní utkání Viktorky s Baníkem posledním domácím ligovým zápasem pro Radima Řezníka.

Pětatřicetiletému obránci po sezoně končí smlouva. Paradoxně bude poslední domácí ligové utkání s Baníkem, odkud Radim do Štruncových sadů přišel. „Vyšlo to takhle zajímavě. Určitě to pro mě bude hodně emotivní. Ale budu se chtít určitě loučit vítězně a věřím, že dorazí co nejvíce fanoušků,“ říká Radim Řezník.

„Radim s námi zažil úplně všechno. Patří nesmazatelně do zlaté éry klubu. Velký profík a jedna z duší kabiny, kde se vždy staral o dobrou atmosféru. Patří mu velké poděkování za to, co pro náš klub odvedl. Věřím, že se s ním při posledním domácím zápase této sezony přijdou rozloučit i fanoušci,“ dodává Adolf Šádek, generální ředitel a předseda představenstva klubu.

Utkání FC Viktoria Plzeň – FC Baník Ostrava začíná v 17:00.

Foto ilustrační MPP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT