Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Nebe nad Plzní rozzáří ohňostroje! Ke Škodalandu pojedou mimořádné autobusové linky

15.09.2014 14:51

Tradiční ohňostrojová soutěžní show Plzeňské ohýnky letos vstupuje do 9. ročníku. Připravena budou záchytná parkoviště i speciální autobusové linky k přehradě!

plzenske ohynky (35)

Tradiční soutěžní přehlídka ohňostrojů Plzeňské ohýnky vstupuje do 9. ročníku. V sobotu 20. září bude Škodaland u Borské přehrady opět patřit mistrům ohňostrojařům těch nejvyšších kvalit. Hlavní hvězdou hudebního programu bude Petra Janů a ke Škodalandu budou jezdit mimořádné autobusové linky.

Jedna z nejoblíbenějších akcí roku v Plzni se blíží. Už o víkendu bude patřit Škodaland a Borská přehrada ohňostrojové soutěžní show Plzeňské ohýnky. Doprovodný program odstartuje ve Škodalandu už v 13 hodin, postupně vystoupí na pódiu Anakonda, Kečup a od 19:35 zpěvačka Patr Janů. V průběhu celého odpoledne bude připravena řada atrakcí pro děti a k vidění bude také expozice historické vojenské techniky.

Samotná soutěž ohňostrojů vypukne krátce před 21. hodinou. Stejně jako v uplynulých letech bude hudební doprovod ohňostrojů v přímém přenosu vysílat radio Kiss Proton tak, aby také lidé, kteří se k Borské přehradě nedostanpou, mohli ohňostroje sledovat i s hudební kulisou z jakéhokoliv jiného místa.

Klatovská tříd se uzavře, do Škodalandu budou jezdit autobusy...

S omezením by měli během soboty počítat řidiči v Plzni. Od 15 hodin bude uzavřená Klatovská třída za borskou věznicí. Zřízena ale budou záchytná parkoviště na Borech. "V sobotu 20.09. 2014 od 15.00 do 24.00 hod. bude úplná uzavírka části Klatovské třídy v úseku za borskou věznicí u podjezdu na Litice až po ulici Pod Tyršovým sadem. Pro nedostatečnou kapacitu parkovacích míst jsme letos zřídili dvě nová záchytná parkoviště, od kterých ve spolupráci PMDP města Plzně pojedou dle jízdního řádu v několika minutových intervalech bezplatně dvě autobusové kyvadlové svozové linky, a to: Linka č. 1 od záchytného parkoviště u Západočeské univerzity na Borech, č. 2 od konečné tramvaje číslo 4 na Borech, nástup ze zastávky ČSAD," informují pořadatelé.

Autobusy budou jezdit od 16 hodin a provoz ukončí až zhruba půl hodiny před půlnocí. Jezdit budou v intervalu 10 až 20 minut. Vstupné na Plzeňské ohýnky je opět symbolických 20 korun.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte