Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zvolte Sympaťáka extraligy, obhájí Martin Straka?

26.01.2012 8:40

Už tři vítězství má za sebou kapitán Indiánů Martin Straka v anketě Sympaťák extraligy. Porazí plzeňského vůdce letos jiný hráč? Hlasovat můžete do konce února.

Martin Straka

I letos se volí Sympaťák extraligy mezi hokejisty naší nejvyšší soutěže. Třikrát už vyhrál plzeňský vůdce Indiánů Martin Straka. Obhájí letos? Hlasujte až do konce února.

Anketa už letos proběhne posedmé. Hattrick mimo led má za sebou právě plzeňský kapitán Martin Straka. Porazí ho letos jiný hráč Tipsport extraligy?

V internetové anketě zvolte férového hráče se smyslem pro humor, s příjemným vystupováním i pozitivním postojem k fanouškům. Významným faktorem při volbě nejsympatičtějšího hráče je především jeho celková osobnost, charakter, nikoliv jeho hokejové dovednosti, statistiky či klubová příslušnost.

Každý den po dobu trvání ankety můžete po úvodním přihlášení věnovat 1 hlas svému favoritovi a pomoci mu tak dosáhnout na stupně vítězů. Ze všech hlasujících bude vybrán 1 vítěz, který se zúčastní slavnostního galavečera Hokejista sezóny 2011/2012 spolu s významnými osobnostmi českého, především extraligového hokeje. Další 4 vybraní soutěžící se podělí o hru EA SPORTS NHL 12, DVD Hokejová škola mistrů, kalendáře českého hokeje 2012 a oficiální puky MS 2010 v Německu.

Anketa jede od 20. ledna do 28. února 2012.

Hlasovat můžete zde.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství