Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

02.06.2024 11:10

Region zasáhly bouřky!

Výstraha před bouřkami platí v celém Plzeňském kraji až do dnešní 20. hodiny

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

V areálu na Zbirožsku řádil zloděj. Jedno auto spustil ze svahu, další ukradl

24.04.2020 9:10

Škoda přesáhla sto tisíc korun. Protože zloděj kradl v době nouzového stavu, hrozí mu až osmiletý pobyt za mřížemi.

3

Ve středu 22. dubna ráno zloděj překonal zámek u vrat do bývalého zemědělského objektu v obci na Zbirožsku. Zajímala ho především auta, ale i nářadí a další věci. 

"V areálu ze zaparkovaného, nezajištěného osobního motorového vozidla odcizil autobaterii. Předmětem jeho zájmu se stala i další dvě zaparkovaná vozidla, u kterých poškodil okna předních dveří, z jednoho navíc odcizil autobaterii, tento vůz nakonec odjistil a spustil z mírného svahu. Poté u vrat haly překonal zámky, vnikl do vnitřního prostoru, ze kterého odcházel  s motorem na moped, elektrickým nářadím, bruskami a alu koly. Ze zaparkovaných vozidel v hale odcizil alu kola, autobaterie a další věci. Své jednání ukončil, když z parkovací plochy před halou odcizil nezajištěné, nepojízdné vozidlo tovární značky Škoda Octavia, které z areálu odtáhl a následně odstavil v lesním prostoru mezi obcemi Lhota pod Radčem a Skomelno,“ popisuje řádění zloděje policejní mluvčí Hana Kroftová.

Škoda byla předběžně vyčíslena na více než sto tisíc korun. "Případem se policisté nadále zabývají a po pachateli a odcizených věcech pátrají. Vzhledem k tomu, že jednání se pachatel dopustil v době nouzového stavu, hrozí mu v případě odhalení v pravomocném rozhodnutí až osmiletý pobyt za mřížemi,“ uzavírá mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství