Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Chotíkovská škola ve velkém oslaví své 100. výročí, zvána je i veřejnost

17.05.2024 8:11

V pátek 24. května se bude u školy v Chotíkově slavit. Tamní škola totiž v letoším roce dosáhla významného milníku. Už je tomu sto let, co do lavic chotíkovské školy usedli první žáci. Na slavnost je zvána i široká veřejnost.

Chotíkovská škola_100. výročí pozvánka_foto zdroj škola (2)
Chotíkovská škola_100. výročí pozvánka_foto zdroj škola (2)Chotíkovská škola_100. výročí pozvánka_foto zdroj škola (1)Chotíkovská škola_100. výročí pozvánka_foto zdroj škola (3)Chotíkovská škola_100. výročí pozvánka_foto zdroj škola (1)

„Zveme všechny přátele naší školy a širokou veřejnost na slavnost pořádanou k 100. výročí otevření školy v Chotíkově. Na pátek 24. května je připravený zajímavý program i hudební vystoupení na zahradě školy,“ zve Gabriela Budínská, ředitelka Základní školy a Mateřské školy Chotíkov. „Přijďte si popovídat a zavzpomínat s námi na školní léta!“

Slavnostní zahájení se bude konat ve 14 hodin. V rámci slavnosti bude odhalena pamětní deska a otevřena nová přístavba.

V 15:30 je naplánovaná odpolední svačinka a od 16:00 se mohou návštěvníci těšit na hudební vystoupení na zahradě školy. Až do 18 hodin si zájemci budou moci prohlédnout prostory školy i připravenou zajímavou výstavu z historie i současnosti školy a obce.

Do budovy chotíkovské školy se zájemci mohou podívat i o den později, tedy v sobotu 25. května. Den otevřených dveří začne v 10 hodin v nové přístavbě školy a potrvá až do 18 hodin.

Foto ZŠ a MŠ Chotíkov

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT