Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Plzeň zažije další vlnu uzavírek a oprav

02.10.2020 15:04

Nejenom křižovatka Doudlevecká x U Trati bude pro řidiče hůře průjezdná. Komplikace čekají také na cestě Lochotín - cetrum, na křižovatce Korandova x Tylova nebo v Malostranské ulici.

CG0A0165

Od pátečního rána velmi výrazně komplikují dopravu mezi Lochotínem a zbytkem města probíhající stavební práce v Tyršově ulici. Tam byla doprava posledních několik týdnů svedena do jednoho směru. Od pátečního rána se opravy přesunuly do opačného směru. Proto není možnost z Tyršovy ulice odbočit do sadů 5. května. Řidiči se tudy nedostanou do historické části města ani na Rooseveltův most. Je proto možné a očekává se, že doprava v sadech Pětatřicátníků a na Palackého náměstí bude ještě komplikovanější.

Kdo bude chtít parkovat auto v parkovacím domě Rychtářka, bude k němu možné dojet pouze ze směru od pivovaru.

Od úterý 6. října do úterý 13. října bude z důvodu obnovy kanalizace a vodovodu na Husovo náměstí uzavřena křižovatka ulic Korandova a Tylova.

O omezení provozu na křižovatce Doudlevecká x U Trati jsme psali zde.

Další komplikace čekají na řidiče i cestující MHD na Slovanech. Z důvodu stavebních prací v Malostranské ulici dojde od 5. října do ukončení prací k přeložení zastávky „Vodárna“ ve směru na Slovany. Zastávka bude pro linky 10, 13, 22, 29 a 30 přeložena o cca 70m dopředu.

Foto: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství