Dopravní komplikace v Plzeňském kraji (24.11.2011 13:21:00)

24.11.2011 13:21

Motoristé pozor! QAP.cz Vám ve čtvrtek 24. listopadu přináší aktuální informace o dopravní situaci na silnicích v Plzeňském kraji!

QAP.cz Vám ve čtvrtek 24. listopadu přináší aktuální informace o dopravní situaci na silnicích v Plzeňském kraji!

Městská policie řídí od 13 hodin dopravu v Plzeňské ulici v Horažďovicích, na křižovatce s odbočkou na Nepomuk, kde zůstal kvůli závadě stát kamion.

Osobní auto havarovalo kolem třičtvrtě na deset dopoledne na silnici č. 195 mezi Hostouní a Horušany na Domažlicku. Vůz skončil v příkopu a došlo ke zranění. Na místo vyjela sanitka Rychlé záchranné služby, policisté i hasiči. Jeďte tudy velmi opatrně!

Dvě osobní auta se před půl desátou srazila na silnici č. 27 u Červeného Poříčí na Klatovsku, hned za obcí směrem na Borovy, ještě před čerpací stanicí. Nikdo nebyl zraněn, místo je průjezdné se zvýšenou opatrností jedním pruhem.

Na křižovatce Samaritské a Ed. Beneše v Plzni se po 9. hodině střetla dvě osobní auta. Nikdo nebyl zraněn, provoz je omezen do jednoho jízdního pruhu.

Sledujeme pro Vás také dálnici D5!

Na dálnici D5 u hranic se SRN dejte pozor! Mezii 151 km a 131 km je hustá, souvislá mlha!

Ve směru na Prahu dejte na 57.5km u Svojkovic dejte pozor, v odstaveném pruhu stojí nákladní auto, kterému upadla dvě zadní kola, kola jsou v příkopu. Na místě jsou policisté i správa a údržba silnic a dálnic.

Ve směru na Prahu stojí od 6:55 hodin na 30,9 km porouchané osobní auto na pravé krajnici, která je uzavřena. Vozidlo je označeno a odtah je na cestě.

Ve směru na Rozvadov stojí od 5:05 hodin na 11,1 km odstavené nákladní auto kvůli poruše na pravé krajnici. 

Ve směru na Rokycany počítejte mezi 30,08 km a 34,21 km s tím, je provoz kvůli opravě povrchu vozovky převeden do protisměru, a to až do úterý 29. listopadu do 18 hodin!

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT