Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Utkání Evropské ligy Viktorky s Vídní mohou fandové sledovat ve VIP

21.11.2016 10:54

Poslední domácí utkání Evropské ligy Viktorky ve skupině s Austií Vídeň si mohou fanoušci užít ve speciální Victory VIP zóně. Klub nabízí vstupenky, vyjdou na skoro 3 tisíce.

VIP Vikotorka

Poslední domácí utkání Evropské ligy ve skupině E odehraje Viktorka proti Austrii Vídeň ve čtvrtek 8. prosince. Exkluzivní místa ve Victory VIP jsou opět po čas k mání. Prodej vstupenek probíhá do středy 23. listopadu.

"Součástí Victory VIP vstupenky je vlastní sedačka na prostředku protilehlé tribuny v sektorech S8 nebo T9 z volných kapacit klubu, zázemí Victory VIP stanu včetně televizních obrazovek, vybraných specialit teplé i studené kuchyně. Mezi další benefity patří také parkování v parkovacím domě Rychtářka v bezprostřední blízkosti stadionu nebo šála s tématikou zápasů ve skupině Evropské ligy zdarma. Každý návštěvník Victory VIP navíc získá zdarma zápasový magazín Viktorián a oficiální zápis o utkání," popisuje klub benefity VIP vstupenky.

Vstupenky jsou k objednání do středečního poledne, zájemci se musí registrovat na email rothova@fcviktoria.cz. Klub pak následně do konce listopadu potvrdí objednávku. Vstupenky vyjde na 2 950 korun. Na všechny zájemce se ale dostat nemusí. Kapacita VIP zóny je omezená, navíc klub si vyhrazuje právo v určitých případech vstupenky neposkytnout.

FOTO: FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT