QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.05.2024 13:25 01.05.2024 15:52

Pozor na silnicích! Na třech místech bourali motorkáři

Motorka se sřetla s autem v Plzni u Božkova. Vážná nehoda motorky se stala u Prášil na Klatovsku. Zasahuje vrtulník. Třetí nehoda motorky na severním Plzeňsku! Motorkář je vážně zraněný.

Tragédie na Rokycansku! Vlak usmrtil devatenáctiletou dívku

24.11.2014 5:19     24.11.2014 10:18

Tragická událost zastavila v noci na pondělí provoz na železniční trati na Rokycansku. U Holoubkova srazil vlak teprve 19letou dívku, která na místě zraněním podlehla. Její tělo se našlo u kolejí.

srážka vlaku s chodcem

Na víc jak tři hodiny zastavila provoz na železniční trati na Rokycansku tragická událost. Krátce před půlnocí srazil vlak u Holoubkova mladou dívku. Střet neměla šanci přežít. Policie celou věc dál prošetřuje, nicméně cizí zavinění bylo předběžně vyloučeno.

K tragédii došlo na železniční trati u Holoubkova krátce před půlnocí v neděli. "V Holoubkově před železničním nádraží ve směru od Prahy nepřežil chodec srážku s nákladním vkakem. Hasiči z Rokycan a SŽDC společně s Policií České republiky a Zdravotnickou záchrannou službou prohledávali trať, osobu nalezli mimo kolejiště. Po dobu pátrání po těle byla trať uzavřena v obou směrech," potvrdila mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

Na místě se následně zjistilo, že obětí tragédie se stala velmi mladá dívka. "Dne 23. listopadu 2014  před půlnocí došlo na železniční trati u Holoubkova k tragické události. Při střetu nákladního vlaku s 19letou dívkou,  došlo ke zraněním, kterým dívka na místě podlehla. Na místě nebylo prvotně shledáno cizí zavinění," potvrdila mluvčí policie Hana Kroftová.

Trať byla úplně neprůjezdná hodinu a půl. Následně byl provoz spuštěný v omezeném režinu a v plném rozsahu byl obnoven kolem půl čtvrté ráno.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT