Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Muže, který svojí manželce způsobil vážná poranění v přirození, poslal soud do vazby

03.10.2023 12:34     03.10.2023 18:00

Šestatřicetiletý muž vážně poranil svoji manželku, mimo jiné v oblasti intimních partií. K události došlo v sobotu 30. září na severním Plzeňsku. Policie dnes vydala k incidentu oficiální vyjádření.

znásilnění, agrese muž žena_Pixabay

„Vrchní komisař odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje zahájil dne 2. října 2023 v pozdních nočních hodinách trestní stíhání šestatřicetiletého cizince, kterého obvinil ze spáchání zločinu těžké ublížení na zdraví,“ uvedla Dagmar Brožová, mluvčí policie. Národnost muže policie oficiálně neuvedla.

Napadení ženy se muž dopustil v místě svého trvalého bydliště na severním Plzeňsku v sobotu 30. září 2023 okolo dvaadvacáté hodiny.

„Muž svoji manželku fyzicky napadl, čímž jí způsobil velmi vážné poranění, mimo jiné i v oblasti intimních partií. Zraněnou ženu poté převezl do nemocničního zařízení, odkud odešel,“ popsala událost mluvčí policie.

„Ve velmi krátké době se podařilo policistům podezřelého muže nalézt a zadržet. Spolu se spisovým materiálem kriminalisté státnímu zástupci podali i podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby,“ uzavřela Brožová.

Soud v úterý 3. října rozhodl. "Při vazebním zasedání soud rozhodl, že obviněný bude stíhán vazebně," uvedla policejní mluvčí Pavla Burešová.

Foto ilustrační Pixabay

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT