Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Plzeňští kriminalisté se obracejí na veřejnost. Hledají videozáznam z Convoy of Liberty

10.05.2024 10:00

Pro vedené trestní řízení potřebují videozáznamy z akce Convoy of Liberty, která proběhla v neděli 5. května. Policisté žádají občany, kteří pořídili záznamy, kde je zachycena vlajka s hákovým křížem, aby je poskytli vyšetřovateli.

Convoy of Liberty_070523_QAP (2)

Krátce po skončení Convoy of Liberty bylo na sociální sítě umístěno video, které zachycuje, jak řidič podává své spolujezdkyni vlajku s hákovým křížem. Žena vlajkou zamávala přímo na VIP tribunu, na které konvoj pozorovali lidé přímo spjatí s osvobozením Plzně nebo jejich rodinní příslušníci. Více jsme psali ZDE.

Plzeňští kriminalisté vedou trestní řízení, kdy dvěma osobám sdělili podezření ze spáchání přečinů založení, podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka a výtržnictví spáchaných v jednočinném souběhu.

Nyní se obracejí na veřejnost a vyzývají osoby, které mají pořízené videozáznamy z akce Convoy of liberty, která se uskutečnila dne 5. května 2024, zejména osoby, které se nacházely a natáčely podél Klatovské třídy v úseku od křižovatky Klatovská třída a Americká třída po Sady Pětatřicátníků v čase od 11:40 hodin do 12:10 hodin, zda mohou tyto videozáznamy poskytnout vyšetřovateli pro účely trestního řízení, a to buď na telefonní číslo 777 906 866 nebo e-mailem na adresu lukas.zdansky@pcr.cz.

Foto ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT