Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Body zůstaly na Spartě, Indiáni prohráli

07.12.2010 20:09

V úterý 7. prosince vyrazili Indiáni na Spartu, druhý zápas za sebou venku. Sice měli mnoho šancí a byli tvořivější, ale nakonec body získala Sparta výsledkem 4:3.

img00001

Indiáni vyrazili v úterý 7. prosince na Spartu, kterou ještě před zápasem přeskočili v tabulce i přes odebrané body. Nakonec body zůstaly Pražanům a Plzeň prohrála 4.3.

První třetina skončila naštěstí pro Indiány jejich vedením. Hromas sice Spartu dostal do vedení ve 4. minutě, ale po Dudově přihrávce Straka srovnal. Pár vteřin před koncem třetiny dokonce přidal ještě jednu branku, velmi důležitou pro Indiány a ti tak do kabin šli v pohodě. V celé první části byly jen dvě přesilovky, jedna z každé strany.
Druhou třetinu začali Indiáni formací čtyř útočníků a jednoho obránce, ale nedařilo se tak ihned střídali. Nešťastným momentem byla 38. minuta, kdy Modrý fauloval Yoricka Treilleho a ten musel na trestné střílení. I s troškou štěstí proměnil a Sparta tak srovnala. Druhá část tak skončila za vyrovnaného skóre 2:2.
Hned na začátku poslední části Martin Straka vystřelil jako šíp a hnal se neskutečným kvapíkem na Poperleho, ale Sparťané ho zastavili. Byl to slušný rozjezd na první minutu třetiny. Pak ale po faulu musel na trestnou lavici Dresler a Sparta hned využila přesilovky a ujala se vedení. Další skvělou šanci měli domácí během chvilky po gólu, ale Přikryl chytil. Indiáni nedokázali ani využít přesilovku v polovině třetiny. Pak se po oddechovém čase trochu vzpamatovali a srovnali na 3:3. Během půl minuty ale Sparta zareagovala a zase se ujala vední o gól Kůrky. Nakonec už Indiáni nesrovnali.

HC Sparta  - HC Plzeň 1929 4:3 (1:2, 1:0, 2:1)

Sledujte průběh zápasu:

3:27 Hromas (SPA) dává branku a Sparta se ujímá vedení při signalizovaném vyloučení plzeňského hráče

6:46 po dokonalém oklamání brankáře Poperleho Duda přihrává zpoza branky Strakovi, který srovnává do prázdné branky

8:02 první vyloučení zápasu, posila Indiánů Karel Plášek za držení

18:16 Jan Hanzlík (SPA) za vysokou hůl dostává 2 minuty a Indiáni mají tak první přesilovku

19:56 těsně před koncem indiánské přesilovky dostává Martin Straka Plzeň velmi důležitým gólem do vedení

23:17 Slaney vyhodil puk mimo mantinely a jde pykat na trestnou lavici

28:56 Sudí teď odpustili Spartě dvě minuty, Sparta totiž hrála v šesti

30:01 Smoleňák za hákování 2 minuty, |Indiáni mají další přesilovku, kterou začínají se čtyřmi útočníky a jedním obráncem

31:57 Sparta má trestné střílení po faulu Modrého, Treille vyrovnává. Podle nových pravidel musí jet trestné střílení faulovaný hráč.

33:56 Doug O´Brien (SPA) jde na trestnou lavici, poté co kolem krku chytil Kováře

45:31 Dresler (PLZ) 2 minuty

46:26 Sparta využila přesilovku a ujímá se vedení. Broš v bruslařském souboji předčil Benáka, bekhendová střela sice skončila na betonech Přikryla, ze kterých se ovšem odrazil puk k nejetému Marku Bartánusovi

48:24 Broš na trestnou

52:29 Johnson srovnává na 3:3

53:00 Kůrka ihned reaguje brankou a Sparta zase vede

56:37 Koreis fauluje Heřmana a dostává tak 2 minuty

59:19 Plzeň v šesti, Přikryl na střídačce

Konec zápasu

HC Sparta  - HC Plzeň 1929 4:3 (1:2, 1:0, 2:1)

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT