Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Policisté hledají pohřešovaného muže z Přeštic! FOTKY

21.05.2014 19:12

Pohřešovaný Petr Jedlička často konzumuje alkohol, trpí silným třasem rukou a výrazně se hrbí. Muž má pravidelně užívat léky, které si ale s sebou nevzal.

Policisté z Plzně-venkova mají v hledáčku dalšího muže. Tentokrát se jedná o 42letého Petra Jedličku, kterého pohřešuje Sociální služba chráněného bydlení pro osoby s postižením Přeštice. Klient odešel 5. května neznámo kam a stále se nevrátil, ani se žádným způsobem neozval. Pohřešovaný muž pravidelně užívá léky, které si s sebou nevzal...

,,Petr Jedlička, nar. 13. prosince 1972 v Praze 2, trvale bytem Vršovická 1429/68, 101 00 Praha 10 Vršovice a Třída 1. Máje 525, Přeštice má zdánlivé stáří 45 - 50 let, výška přibližně 180 centimetrů, zavalitá postava, zelené oči, silné dioptrické brýle, krátké tmavě hnědé vlasy, čelní pleš, výrazně nahrbená postava, silný třas rukou. Na sobě měl modré džíny, tmavé tričko a bundu," popisuje pohřešovaného policejní mluvčí Jan Koželuh.

Petra Jedličku hledá Sociální služba chráněného bydlení pro osoby s postižením Přeštice, která jeho pohřešování policii oznámila. Muž totiž pravidelně užívá léky, které si s sebou nevzal. Často také konzumuje alkoholické nápoje, trpí silným třasem rukou, výrazně se hrbí jak při chůzi, tak v sedě.

,,V případě jakékoliv informace k pohřešované osobě prosím kontaktujte jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo volejte na bezplatnou linku Policie České republiky číslo 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO:PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT