Auto CB ŠKODA nový SUPERB

V plzeňských Skvrňanech se budou opékat buřty!

09.07.2013 10:53

Série táboráků s MO Plzeň 3 pokračuje! Tentokrát se budou opékat buřty ve Skvrňanech. Připravte si dobrou náladu, buřty na místě dostanete zdarma!

IMG_9798

Letošní druhé setkání u táboráku pořádá třetí plzeňský obvod ve Skvrňanech ve čtvrtek 11. července. Připravte si dobrou náladu a vyražte! Buřty dostanete na místě zdarma!

Posezení u táboráků začal obvod pořádat již v uplynulých letech. A protože se akce setkávají s úspěchem, série táboráků pokračuje i letos. V polovině června se konal táborák na Nové Hospodě, tentokrát jsou na řadě Skvrňany. „Opékání buřtů je oblíbený letní způsob, jak se setkat s milými lidmi a popovídat si o životě v místě jejich bydliště. Poprvé jsme sérii setkání u táboráku uskutečnili před dvěma lety a díky velkému zájmu rozšiřujeme počet míst i akcí,“ vysvětlil starosta Městského obvodu Plzeň 3 Jiří Strobach.

Druhé opékání buřtů v letošním roce se uskuteční na oblíbeném místě v Lábkově ulici mezi viaduktem a železniční tratí ve čtvrtek 11. července od 16 hodin. Špekáčky i pečivo jsou samozřejmě zdarma, chybět nebude ani ta správná muzika. Další setkání u táboráku obvod plánuje během léta také v Radobyčicích nebo na Valše.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT