Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zach´s Pub láká na Schmitzera i dokument o Říhovi

24.01.2012 13:16

V plzeňském Zach´s Pubu se můžete tento týden těšit na celovečerní dokument o Oldovi Říhovi z Katapultu! Ve čtvrtek tu pak vystoupí Jiří Schmitzer.

Jiří Schmitzer

Plzeňský Zach´s Pub nabízí tento týden dvě české legendární osobnosti. V úterý se promítá dokument o Oldovi Říhovi z Katapultu, ve čtvrtek tu vystoupí Jiří Schmitzer.

V úterý 24. ledna můžete od 20 hodin v Zach´s Pubu shlédnout celovečerní dokument Rock života režiséra Jana Gogoly ml.o lídru skupiny Katapult Oldovi Říhovi!  Vstupné je 80 korun.

Ve čtvrtek 26. ledna tu vystoupí oblíbený písničkář, herec Jiří Schmitzer. Pochází z umělecké rodiny, jeho otcem byl známý herec Jiří Sovák. Jiří Schmitzer po studiích DAMU působil v Ústí nad Labem a od roku 1985 je členem pražské ´Ypsilonky´. Za hlavní roli ve filmu Bumerang získal Českého lva a stejnou cenu pak obdržel ještě za Krásku v nesnázích. Vedle hereckého projevil i hudební nadání, široké veřejnosti je znám jako písničkář, ale skládal také hudbu pro divadelní inscenace. Na kontě má již čtyři sólové desky: Recitál (1997), Šílenec (2000), Bouda (2003) a Sbírka kiksů (2008).

Koncert začíná ve 20:30 hodin. Vstupné je v předprodeji 150 korun, na místě pak 180 korun.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT