Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Opět se bude protestovat proti mobilním operátorům

09.09.2011 8:52

Sdružení Nechceme předražené mobilní volání a služby opět na sociální síti svolává všechny, kterým se nelíbí předražené volání mobilních operátorů, aby potřetí protestovali vypnutím telefonů. Při posledním protestu už bylo na 35 000 vypnutých mobilů!

Spousta lidí si stěžuje na ceny mobilního volání, ale nic proti tomu nedělá. Proto na sociální síti Facebook vzniklo sdružení Nechceme předražená mobilní volání a svolává už potřetí protest proti mobilním operátorům v Česku. Protest se koná 17. září od 17 do 18 hodin a proběhne tím, že vypnete mobil.

při posledním srpnovém prtestu se přidalo už na 35 000 lidí. Že to nic neznamená, takový počet lidí? "Díky protestům se o předraženém volání začalo psát a mluvit. Už jen to je velký pokrok," uvádí na svých stránkách sdružení na Facebooku.

Cílem protestu je upozornit širokou veřejnost na předražené mobilní volání v Česku. Upozornit na nekompetenci, neschopnost a dost možná i záměrné manipulace ze strany regulátora trhu ČTÚ vedeného Pavlem Dvořákem. Voláme po větší konkurenci na trhu mobilního volání a zapojení vlivu regulátora na podporu vstupu 4. operátora a vzniku virtuálních operátorů.

Pokud vás zajímá, za kolik se telefonuje po Evropě, koukněte na Facebookuu na stránky protestu.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství