Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Typičtí Češi: Vtipy na Ratha už jsou na světě

17.05.2012 8:46

David Rath si ještě ani nestačil ve vazbě vybalit a typicky český povahový rys se ukázal. Vtipů na Davida Ratha se objevuje na internetu i v rádiích víc než dost!

vtipy na Ratha1

To je typická reakce na situaci na politické scéně. Češi reagují množstvím vtipů na aféry i změny v zákoníku. Aféra Davida Ratha je další příležitostí pro všechny, aby ukázali svůj um.

Internet i rádia se plní vtipy na Davida Ratha, který strávil první noc ve vazbě a podle slov svého advokáta stále věří, že se vše nějakým způsobem vysvětlí.

Vtípky z internetu:

* Víte, že se bude v Hostivicích, kde Rath bydlí, natáčet nový seriál? Budou to Zoufalé manželky!

* David Rath dostal ocenění Vinař roku. Krabičák za 7.000.000,- Kč umí jen jeden muž.

* Myslel jsem, že mi do krabice dali láhev vína. Říkali, že mi tam dali sedmičku!

* Vinotéka U RATHA - nabízíme kvalitní krabicová vína.

Dokonce na Facebooku vyšla fotka fitktivního článku Novinek.cz o tom, že inspekce zakázala prodej krabicového vína z Hostivic.

Facebook se hemží kolážemi Ratha, který se objevil ve známé soutěži Kufr Pavla Zdeníčka nebo Ratha s oceněním Vinař roku. Dokonce už se našli i zpěváčci, kteří předělali známou písničku o včelích medvídcích na ´Tak jsme čapli zlodějíčka...´. video zkoukněte na youtube zde.

A tradičně najdete na Facebooku už i Rathovu stránku pod názvem Jsem rád, že chytli Ratha, tady najdete výběr vtipů a fotografií na bývalého hejtmana.

zdroj: internet, Facebook

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství