Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Adéla a Zuzana coby ČokoVoko vystoupí v Andělu

17.09.2012 11:46

Dvě Brňačky, Adéla a Zuzana, přijedou do Plzně i se svými drzými rýmy bez servítek, které podkládají svou hudbou. ČokoVoko vystoupí v západočeské metropoli ve středu 19. září.

Čokovoko

Dvě dívky z Brna přijedou ve středu 19. září do Plzně jako skupina ČokoVoko. Koncert, který bude opět plný rýmů bez servítek, začíná ve 21 hodin v Anděl Music Baru.

ČokoVoko jsou Adéla a Zuzana. Jsou z Brna, kde hudbu společně tvoří od roku 2006 a Hudba se jmenuje i jejich první oficiální CD z loňského roku. Dle některých názorů se ale v jejich případě o hudbě nedá mluvit a samy dívky svoji tvorbu přirovnávají k dopravní nehodě: "Většina lidí se podívá, byť je potom otřesená." Název alba vysvětlují slovy "nové CD se jmenuje Hudba, protože pod mluveným slovem máme hudbu“. A právě o mluvené slovo a jeho následnou prezentaci tady jde především, v něm je tato dvojice introvertek dokonalá a absolutně originální. Jejich rýmy, ve kterých si neberou servítky, jsou trefnou sociální sondou do současné společnosti i vlastního ženského světa, podanou s humorem a nadsázkou.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT