Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Luxusní BMW ohrozilo ženu s malým dítětem na přechodu! Policie shání svědky

06.07.2019 8:13

Riskantní jízdu, při které došlo k ohrožení ženy s malým dítětem, šetří policie v Plzni. Řidič z místa ujel a policie shání svědky! Šlo o luxusní BMW X6! Byli jste svědky? Ozvěte se!

nehoda tylovka (7)

"Dopravní policisté provádí šetření ve věci dopravního přestupku, ke kterému došlo dne 1.června 2019 okolo 15:30 hodin došlo v Plzni, na vozovce ulice Těšínská před křižovatkou s ulicí Jitřní při pohledu od ulice Masarykova. Osobní vozidlo značky BMW X6, černé barvy přejelo do protisměrné části vozovky, objelo stojící autobus MHD v dočasné zastávce, následně přejelo přes vodorovné dopravní značení V 13 - šikmé rovnoběžné čáry, na kterých jsou umístěny dopravní zařízení Z 12 - krátké příčné prahy, poté přejelo zpět do svého jízdního pruhu a nezastavilo před přechodem pro chodce, který v uvedenou dobu přecházela žena s malým dítětem," pospala celou událost mluvčí policie Michaela Raindlová.

Policie po řidič dál pátrá a hledá svědky, kteří by pomohli. "Policisté žádají případné svědky události, aby se osobně přihlásili na Policii České republiky, na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo zavolali na bezplatnou linku 158 a pomohli s objasněním případu," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustračni

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT