Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Tragickou nehodu v Domažlicích šetří kriminálka! Je nařízená pitva

20.01.2015 8:58

Policie dál šetří tragickou nehodu, ke které došlo v pondělí v Domažlicích. zatím totiž není přesně jasné, proč řidič na přehledném úseku narazil přímo do zdi domu. Nařízená je soudní pitva 65letého muže!

P1190241

Policie dál vyšetřuje tragickou nehodu, ke které došlo v pondělí před polednem v Domažlicích. Stále není jasné, z jakých příčin řidič na normální silnici narazil rovnou do zdi domu. Právě 65letý muž na místě zemřel a v případu je teď nařízená soudní pitva.

nehoda, na jejímž konci vyhasl lidský život, se odehrála v pondělí před polednem v Jiráskově ulici. "Včera, dne 19. ledna 2015, v 11:35 hodin došlo na křižovatce ulic Jiráskova a Vavřinecká v Domažlicích k tragické dopravní nehodě. Pětašedesátiletý cizinec řídil osobní vozidlo tovární značky Ford C-MAX ve směru jízdy od obce Tlumačov směrem do centra. Poblíž místní mlékárny náhle přejel s vozidlem do protisměru, přejel přes obrubník chodníku a havaroval. Narazil přední levou částí svého vozidla do zdi," popsala nehodu mluvčí policie Dagmar Brožová.

Na místo vyrazily okamžitě všechny složky IZS. Cizinci už ale bohužel pomoct nemohly. "Na místo byli přivoláni zdravotníci záchranné služby, kteří se řidiče pokoušeli oživit, nicméně lékařem byla konstatována smrt. Ve vozidle s ním cestovala třiadvacetiletá žena, která sama vyhledala lékařské ošetření v nemocnici," doplnila policejní mluvčí. Více iformací k nehodě včetně fotografií z místa najdete v článku zde.

Vyšetřování nehody pokračuje a případ si převzala kriminálka. "Věc si převzali domažličtí kriminalisté. Nařídili soudní pitvu, která proběhne zítra," uzavírá Dagmar Brožová.

FOTO: Nehoda v Jiráskově ulici v Domažlicích 19.1.2015 - HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství