Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

VÍME PRVNÍ! Nahou dívku našli u Otavy v Sušici! Případ šetří policie!

11.08.2013 13:48     11.08.2013 14:38

Dost netradiční případ zaměstnává policii v Sušici. V neděli odpoledne náhodný svědek nalezl u řeky Otavy u Santosu na pařezu sedící úplně nahou dívku. Záchranka ji převezla do nemocnice a případ už zajímá i policii!

Vyšetřování

Hodně netradiční obrázek se naskytl v neděli po poledni lidem v Sušici u řeky Otavy. U Santosu seděla na pařezu zcela nahá dívka. Působila zmateně a tak jí svědek, který jí našel, přivolal záchranku. Ta okamžitě zalarmovala také policii. Zatím se neví, co přesně se dívce stalo, ani proč skončila úplně nahá za bílého dne na břehu řeky.

Jako první na místo dorazila záchranka, která okamžitě případ ohlásila také policii. "Přijali jsme oznámení od záchranné služby, že zasahují u nahé mladé ženy. Zavolal je náhodný svědek. Zatím to vypadá, že dívka je pod vlivem alkoholu nebo drog. Na místo jsme požádali o pomoc Městskou policii, vzhledem k tomu, že naše hlídky byly vytížené. Případ policie prošetřuje a zjišťuje se, zda nedošlo k protiprávnímu jednání," potvrdila QAPu mluvčí policie Hana Štefflová s tím, že zásadní v tuto chvíli budou výsledky vyšetření dívky, která právě probíhají. 

Žádné vážné viditelné zranění dívka ale neměla. "My jsme měli ohlášení, že na pařezu u řeky sedí nahá dívka. Naše posádka na místě zjistila, že jde o ženu ve věku zhruba kolem 20 let. Měla drobné oděrky, ale žádné vážné zranění. Nebyla ani podchlazená. Převezli jsme ji na vyšetření do nemocnice v Sušici. Byla zmatená a bude se zjišťovat, jestli nebyla pod vlivem dorg," řekla mluvčí záchranky Lenka Ptáčková.

U Santosu se v noci popíjelo... Podle informací QAPu, v sobotu večer se na Santosu popíjelo a není tedy vyloučené, že dívka mohla pocházet z nějaké party, která se tu tou dobou bavila. Případ je ale zatím zahalený tajemstvím, není jasné ani to, zda se někde poblíž našlo oblečení zmatené dívky.

Případ sledujeme a budeme Vás informovat

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství