QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

20.09.2024 14:00

Volební místnosti se otevřely

V České republice začaly krajské volby. Na části území republiky jsou spojeny s prvním kolem senátních voleb.

20.09.2024 13:23

Dopravní nehoda na náměstí Milady Horákové v Plzni

Na místě probíhají záchranné práce, došlo ke střetu osobního automobilu a chodce.

Hokejisté HC Škoda Plzeň znovu obují kopačky. Zápas se chystá v Losiné

17.06.2015 8:01

V rámci letní přípravy se hokejisté HC Škoda Plzeň znovu představí v roli fotbalistů. Oproti původním plánům sehrají čtvrteční duel místo v Žihli v Losiné. Chybět nebude ani autogramiáda.

111

Hokejisté HC Škoda Plzeň v tomto týdnu znovu vyběhnou na fotbalové hřiště a zváni jsou všichni fanoušci. Utkání, které se chystá ve čtvrtek 18. června, bylo původně plánované v Žihli na severním Plzeňsku. Nakonec se ale muselo přesunout do Losiné.

Fotbalové zápasy jsou jednou z tradičních náplní letní přípravy hokejistů HC Škoda Plzeň. V tomto týdnu dojde na další duel. Oproti původním plánům se ale nakonec muselo změnit místo zápasu i soupeř hokejových indiánů. "Hokejisté HC Škoda Plzeň nebudou hrát ve čtvrtek 18. června fotbal v Žihli, ale v Losiné. Utkání, které plzeňští indiáni sehrají v rámci přípravy na extraligovou sezónu 2015/2016 se muselo kvůli zápasovému vytížení fotbalistů Žihle přeložit o 55 kilometrů na jih. Začátek je naplánovaný na 17 hodinu. V Losiné změří extraligoví hokejisté své síly s místním týmem fotbalistů, jenž v letošním roce vyhrál okresní přebor a postupuje do 1. B třídy," informoval mluvčí klubu Pavel Pechoušek.

Během přípravy už mají svěřenci trenéra Michala Straky za sebou hned několik zápasů a zatím nepocítili pachuť porážky. Zvítězili ve Štěnovicích, v Klatovech i se svými fanoušky na Košutce, naposledy vyhráli 5:0 v Radkovicích. 25. června je čeká ještě poslední zápas v Merklíně.

"Doufáme, že atmosféra bude podobná jako v předchozích zápasech, kdy se přišly podívat stovky lidí. Vedle místních vždy přijeli fanoušci z Plzně, za což jim děkujeme. Fotbal nás přes léto baví, přijďte se o tom na vlastní oči přesvědčit,“ zve nejen fanoušky HC Škoda Plzeň obránce indiánů Jakub Jeřábek.

Po zápase samozřejmě nebude chybět autogramiáda a v průběhu utkání budou k mání i nejrůznější produkty z hokejového fanshopu.

FOTO: ilustrační, HC Škoda Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus tři servisní prohlídky