Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Fanouškům Viktorky se na pár dnů zavřel fanshop, FOTKY!

07.10.2013 20:06

Oblíbený obchod, ve kterém seženete vše nezbytné k fandění v červenomodré kombinaci, se zavřel v pondělí v 15 hodin, do týdne z něj bude moderní fanshop se vším všudy.

DSC04407
DSC04413DSC04406DSC04407DSC04408DSC04410DSC04411

Pokud patříte mezi fanoušky fotbalové Viktorie Plzeň a chcete využít reprezentační pauzu k nákupu dresů, šál a dalších doplňků v červenomodré kombinaci, potom musíte s nákupy počkat. Oblíbený Viktoria shop v prostorách Doosan Arény ve Štruncových sadech se totiž zavřel. Fandové nemusí mít strach, prodejna rozhodně nezkrachovala, naopak bude se modernizovat!

Fanshop čeká kompletní proměna od grafiky až po nasvícení tohoto "ráje" pro všechny fandy Viktorie.

Jak se QAP přesvědčil na vlastní oči, Viktoria shop se uzavřel v pondělí 7. října v 15 hodin a kolem půl páté odpoledne bylo už na první pohled vidět, že je obchod vystěhovaný, ve výloze zůstaly jen dvě vysvlečené figuríny. „V průběhu prvních tří pracovních dnů bude z prodejny vystěhováno veškeré zboží a nainstalováno nové osvětlení. Na čtvrtek je v plánu výměna a doplnění nové grafiky, na kterou jsou naši fanoušci zvyklí například z internetových stránek klubu. V pátek bude veškeré zboží nastěhováno zpět a fanshop tak bude znovu otevřen už v pondělí 14. října v devět hodin dopoledne," upřesňuje k plánovaným úpravám mluvčí klubu Pavel Pillár.

„Po celý týden bude tým fanshopu přijímat objednávky z našeho internetového obchodu. K expedici všech zásilek dojde v pondělí 14. října," doplňuje tiskový mluvčí. 

FOTO:QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte