Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Řidič v Přešticích při své zběsilé jízdě naboural šest vozidel. Nadýchal tři promile

07.02.2022 18:16

Opilý řidič v Přešticích naboural během své jízdy hned několik vozidel. Policistům nadýchal tři promile. Svým bezohledným jednáním způsobil škodu za 150 tisíc korun.

Zaparkovaná auta_foto PČR_2
Zaparkovaná auta_foto PČR_2Zaparkovaná auta_foto PČR

Dopravní policisté dne 3. února přijali oznámení o dopravní nehodě, kdy řidič během své jízdy v Přešticích naboural hned několik vozidel.

„Krátce před 18. hodinou šestatřicetiletý řidič s osobním autem Škoda Fabia vyjížděl z ulice Gagarinova na komunikaci I/27 ve směru na obec Horní Lukavice. Řidič přejel do protisměru přes levý chodník a zpět na vozovku, kde se v prostoru před autobusovou zastávkou v levém jízdním pruhu střetl s protijedoucím osobním vozidlem Renault Thalia,“ říká policejní mluvčí Eva Červenková.

To ovšem řidiče nezastavilo a pokračoval dál v jízdě. „Vyjel vpravo přes chodník a travnatý pás u autobusové zastávky do ulice Na Chmelnicích. Asi v polovině ulice řidič přejel do protisměru, kde narazil přední části do dvou vozidel zaparkovaných podél levé části komunikace. Řidič pokračoval vlevo mimo komunikaci přes travnatý pás, kde naboural do zaparkovaného vozidla značky Ford, které stálo na kolmém parkovacím stání před bytovým domem. Vlivem silného nárazu bylo vozidlo Ford odhozeno na další dvě zaparkovaná vozidla, čímž došlo k jejich poškození,“ popsala Eva Červenková.

Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku, která ukázala hodnotu tři promile alkoholu. Celková škoda na vozidlech byla vyčíslena na 150 tisíc korun. Muž je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

 

foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství