Auto CB ŠKODA nový SUPERB

V tábořišti bezdomovců se ukrývala celostátně hledaná žena - FOTO

05.01.2018 11:04

Strážníci v Plzni rozjeli v novém roce první větší kontroly tábořišť bezdomovců a hned slaví úspěch. Na Lochotíně odhalili ženu, která se ukrývala před policií.

207690_1

Do terénu šli ve čtvrtek opět strážníci Územně strážní služby. Jejich cílem byly znovu lokality, které ve velkém využívají lidé bez domova.

Jako už tolikrát se potvrdilo, že na obličeje mají strážníci extra dobrou paměť. "Při kontrole osob bez domova poblíž nemocnice na Lochotíně zpozorovali ženu, o níž měli znalost, že by se měla nacházet v policejních evidencích jako osoba v celostátním pátrání. Strážníci jí ztotožnili a brzy se potvrdilo, že jejich podezření bylo oprávněné, čtyřiatřicetiletá žena byla hledána Policií ČR. Hlídka jí proto převezla na policejní oddělení, kde jí předala mužům zákona," potvrdila mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Strážníci Územně strážní služby jsou v tomto ohledu skutečně výkonní. Jen během loňského roku odhalili na různých místech krajské metropole celou řadu osob, které byly v pátrání. "V průběhu roku 2017 se strážníkům ze stanice Územně strážní služby podařilo odhalit a následně předat policii 71 osob, které se ocitly na seznamu hledaných a pohřešovaných osob," dodává mluvčí strážníků.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství