Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Zdrogovaný muž pobodal v Rokycanech řidiče, který seděl v autě

17.05.2024 12:00

Zvlášť závažný zločin vražda ve stádiu pokusu řeší krajští kriminalisté. Šestatřicetiletý muž v Rokycanech zaútočil nožem na třiadvacetiletého muže a způsobil mu bodné zranění. 

Policie_Pixabay

"Ve středu 15. května 2024 v půl jedenácté večer přijali policisté na tísňové lince 158 oznámení mladého muže, že jede v Rokycanech v osobním vozidle a že spatřil muže, který drží v obou rukou nůž. Tento muž pak jeho vozidlo zpozoroval, šel k němu, otevřel dveře řidiče a zcela bez zjevného důvodu, bez varování a s vědomím, že může řidiče usmrtit, opakovaně zaútočil nožem na horní polovinu jeho těla a způsobil mu bodná zranění," popsla mluvčí policie Dagmar Brožová.

Následně se dal podezřelý na útěk. Rokycanští policisté ho pronásledovali, dostihli a za pomoci donucovacích prostředků omezili na osobní svobodě.

"Podezřelý se podrobil dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která byla negativní. Test na přítomnost omamných a psychotropních látek však měl pozitivní výsledek, a to na THC a amfetamin," uvedla mlucčí.

Zraněný třiadvacetiletý muž byl převezen do nemocnice.

"Rokycanští kriminalisté zahájili úkony trestního řízení. V průběhu prověřování byly zjištěny okolnosti, které vedly k tomu, že si případ převzali krajští kriminalisté odboru obecné kriminality. Ti následně zahájili trestní stíhání šestatřicetiletého muže jako obviněného ze spáchání zvlášť závažného zločinu vražda spáchaného ve stádiu pokusu," dodala mluvčí s tím, že státnímu zástupci podají podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT