Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pekelný ostrov otevírá své brány! Holýšov se chystá na tradiční festival

08.07.2015 10:18

Tradiční festival Pekelný ostrov v Holýšově už je těsně před startem. Ve čtvrtek zahájí program Warming up večírek, na největší hvězdy pak dojde v pátek a v sobotu. Přinášíme podrobnosti.
 

DSC_3344

Holýšovský ostrov bude v závěru tohoto týdne patřit v pořadí již čtvrtému ročníku festivalu Pekelný ostrov. Hudební fanoušci se mohou těšit na skutečně exdtra porci nejrůznějších hvězd v čele s legendární skupinou Smokie nebo českým Arakainem, který dorazí i s Lucií Bílou.

Pekelný ostrov odstartuje už ve čtvrtek 9. července takzvaným Warming up večírkem. Od 16:30 zahraje populární Zvlášňý škola, od 18:30 pak Kabát revival Plzeň. To je ale skutečně jen začátek následujícího maratonu. Během pátku a soboty se na před návštěvníky areálu vystřídá celkem dvacet jedna kapel a interpretů. Velkým tahákem letošního festivalu je britská legendární skupina Smokie, která vystoupí v sobotu 11. července na Budvar Stage od 21:30. Zcela jistě zazní nestárnoucí hity jako Needles and Pins 1977, Living Next Door To Alice, Whiskey In The Jar nebo Have you ever seen the rain 1996.

Už během pátku 10. července se ale mohou fanoušci rockové i tvrdší muziky těšit například na Dymytry, Alkehol, uskupemí Divokej Bill a o vyvrcholení prvního dne festivalu se postará práve skupina Arakain s Lucií Bílou.

Přesný program najdete zde.

Organizátoři navíc návštěvníky upozorňují, že během celého festivalu bude na pořádek v areálu dohlížet bezpečnostní agentura. "Bezpečností agentura má právo dožadovat se identifikačního náramku návštěvníka, zejména pokud není vidět. Má také právo v případě porušování provozního řádu návštěvníkovi odebrat ID pásku a vyzvat ho k odchodu. Služba kromě ochrany pořádku pomáhá tělesně postiženým návštěvníkům v rámci bezbariérového vstupu, zajišťuje součinnost ze zdravotníky  při zranění a součinnost při evakuaci. Bezpečnostní služba má právo provést u vstupu osobní prohlídku návštěvníka (zda nevnáší zakázané předměty). V areálu a stanovém městečku  kromě bezpečnostní služby operuje také několik policistů," informovali pořadatelé.

Do areálu je mimo jiné zakázano vnášet drogy, ale například i PET lahve, plechovky nebo skleněné lahve, zakázaná josu také laserová ukazovátka a pyrotechniku. Další organizační informace naleznete zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství