Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

02.06.2024 11:10

Region zasáhly bouřky!

Výstraha před bouřkami platí v celém Plzeňském kraji až do dnešní 20. hodiny

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Chceš si zkusit hrát za Viktorku Plzeň? Přijď na nábor nových tváří

07.05.2011 14:01

Plzeňský fotbalový klub hledá nové tváře do svých řad. Chceš nastoupit cestu Petra Čecha, Pavla Nedvěda, Martina Filla a dalších hvězd? Přijď ukázat, co umíš s míčem!

logo Viktoria 100 let

FC Viktoria Plzeň rozšiřuje řady svých členů a hledá někoho, kdo to umí s míčem a chce jít ve stopách Petra Čecha, Pavla Nedvěda a dalších hvězd, které začaly na plzeňském trávníku. Přijďte na nábor!

Chceš se stát součástí tradičního klubu, který ve svém regionu po několik desítek let neochvějně kraluje? Mít nejlepší podmínky pro fotbalový rozvoj v nejmodernějším tréninkovém areálu západních Čech? Přijď do sportovního areálu v Luční ulici.

"FC Viktoria Plzeň pořádá ve čtvrtek 12. května nábor mladých fotbalistů narozených v roce 2000 a mladších. Sraz je v tréninkovém středisku v Luční ulici v 16:30, vlastní tréninkové vybavení si malí adepti fotbalového řemesla musí přinést s sebou. Nábor mladých nadějí proběhne pod vedením zkušených mládežnických trenérů Viktorie Plzeň," informoval za klub Jarda Hamouz.

Bližší informace: na recepci hlavního stadionu ve Štruncových sadech, nebo Mgr. Josef Šneberger 608 348 219

"S sebou nezapomeňte kopačky či tenisky, oblečení k tréninku, ručník," připomíná Hamouz.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství