QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragický večer na silnicích. Jedna osoba zahynula, tři lidé jsou zraněni – FOTKY

10.03.2020 7:40

Během večera v pondělí 9. března vyjeli záchranáři ke třem vážným nehodám. Bouralo se ve Velkých Dvorcích, mezi Hošťkou a Žebráky a dále před Hadačkou.

2
2134567

K první dopravní nehodě došlo před půl šestou večer na křižovatce ve Velkých Dvorcích na Tachovsku. "Jednalo se o boční střet dvou osobních vozidel. Dvě zraněné osoby si převzala zdravotnická záchranná služba. Vozidla blokovala průjezd křižovatkou. Hasiči místo nehody zajistili a postarali se o následné uvolnění komunikace,“ popsal událost mluvčí krajských hasičů Petr Poncar.

I k další včerejší nehodě došlo na Tachovsku, a to zhruba v sedm hodin večer. Tentokrát na komunikaci mezi Hošťkou a Žebráky. Následky jsou tragické.  "Jedno vozidlo skončilo mimo komunikaci mezi stromy. Řidiči již nebylo možné pomoci. Zajistili jsme místo události a provedli protipožární opatření,“ sděluje Petr Poncar. Více jsme psali zde.

Po půl osmé záchranáři vyjeli ještě k dopravní nehodě jednoho osobního vozidla na severu Plzeňska. "Asi 500m před obcí Hadačka skončil automobil mimo komunikaci. Jednu zraněnou osobu si převzala zdravotnická záchranná služba. Zajistili jsme místo události a zlikvidovali únik provozních kapalin,“ uzavírá mluvčí.

FOTO: HZS PK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT