Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Zásah složek IZS v Klatovech: Jeden mrtvý, několik zraněných a pátrání po vozidle s posádkou

14.06.2024 8:55     14.06.2024 10:00

Všechny složky IZS zasahovaly v brzkých ranních hodinách v ulici Suvorovova v Klatovech. V souvislosti s tím se rozjelo pátrání po několika osobách a vozidle.

hasiči_ilustrační_QAP

Na místě je v současné době několik policejních hlídek a výjezd kriminalistů. "V souvislosti s tím pátráme po osádce a po osobním vozidle tovární značky Volkswagen Touran modré barvy a registrační značky 5P1 3090. Obracíme se na veřejnost, pokud by někdo toto vozidlo spatřil nebo ví, kde se nachází, ať kontaktuje se svými informacemi linku policie 158," uvedla policejní mluvčí.

Ve vozidle by se měla pohybovat osmapadesátiletá žena. Panuje důvodná obava, že by si mohla ublížit.

KLIČKOVÁ LUDMILA

hledaná žena

Datum narození 9.11.1965

Pátrání vyhlášeno 14.6.2024

Bydliště - okres KLATOVY

Nebezpečný NE

Ozbrojen NE

Nakažlivá nemoc NE

Státní příslušnost Česká republika (CZ)

Výška 168 až 170 cm

Zdánlivé stáří 66 až 68 let


Popis osoby

POSTAVA střední

BARVA VLASŮ plavé (blond)

TVAR VLASŮ rovné

BARVA OČÍ šedá

Policisté jsou na počátku prověřování všech okolností případu. "Záchranáři k události vyslali výjezdové skupiny z Klatov a vůz pro řešení hromadného neštěstí. Na místě se osoby částečně evakuovaly samy, kolegové si do péče vzali muže ročník 1984 a malou holčičku, oba potřebovali kyslíkovou terapii a následně byli transportováni do Klatovské nemocnice. Pro ostatní osoby na místě byly zajištěné deky a tekutiny až do příjezdu evakuačního autobusu HZS," doplnila mluvčí záchranky Mária Svobodová s tím, že lékařka v jednom z bytů konstatovala u osoby velmi rozsáhlé popálení neslučitelné se životem.

 

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte