QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

20.09.2024 14:00

Volební místnosti se otevřely

V České republice začaly krajské volby. Na části území republiky jsou spojeny s prvním kolem senátních voleb.

20.09.2024 13:23

Dopravní nehoda na náměstí Milady Horákové v Plzni

Na místě probíhají záchranné práce, došlo ke střetu osobního automobilu a chodce.

Tragická nehoda ve Staňkově! Třiaosmdesátiletý muž nepřežil střet s osobním vozidlem

13.11.2023 18:55     13.11.2023 20:44

Všechny záchranné složky zasahovaly u dopravní nehody na Domažlicku. O život přišel muž, kterého srazil osobní automobil.

4

V pondělí 13. listopadu došlo po šesté hodině večerní k vážné dopravní nehodě ve Staňkově - Ohučově.

“V současné chvíli se zabýváme vážnou dopravní nehodou, a to střetu osobního vozidla s chodcem, ke kterému došlo na komunikaci I/20 v obci Staňkov,” potvrdila Eva Červenková, mluvčí policie.

Silnice je neprůjezdná.

“V současné chvíli je v místě dopravní nehody komunikace zcela uzavřena a policisté zjišťují veškeré okolnosti dopravní nehody,” dodala mluvčí policie.

Na místě zasahuje i záchranná služba.

AKTUALIZACE:

"Řidič (ročník 1964) vozidla Renault, který jel ve směru na Domažlice v obci Ohučov zřejmě přehlédl chodce, který přecházel hlavní komunikaci. Došlo ke srážce vozidla s chodcem a i přes veškerou snahu záchranářů muž svým zraněním podlehl. U zemřelého byla nařízena soudní pitva," uvedla Eva Červenková, mluvčí policie.

"Třiaosmdesátiletý muž utrpěl zranění neslučitelné se životem. Přes veškerou snahu náš lékař musel resuscitaci ukončit a konstatovat exitus. Na místo byl povolán koroner," doplnila mluvčí záchranné služby Andrea Divišová.

Dechová zkouška u řidiče vyloučila požití alkoholu před jízdou. "Veškerými okolnostmi a přesnou příčinou dopravní nehody se zabývají kriminalisté z územního odboru Domažlice."

V pondělí 13. listopadu došlo k několika vážným dopravním nehodám. V Domažlicích srazila řidička desetiletého chlapce na přechodu pro chodce. Psali jsme ZDE. Dopravní nehoda komplikovala provoz mezi Plzní a Klatovy, psali jsme ZDE. Na Tachovsku skončilo po nehodě vozidlo mimo vozovku, psali jsme detailně ZDE. K vážné dopravní nehodě autobusu a osobního vozidla došlo v Plzni Zábělé, článek ZDE.

 

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus tři servisní prohlídky