Auto CB ŠKODA nový SUPERB

7. ročník Divadelního léta v Plzni běží, do centra se vrací Tři mušketýři

09.07.2014 6:56

Divadelní léto pod plzeňským nebem je v plném proudu. Teď přichází na řadu repríza loňské inscenace. Od pondělí se na náměstí v Plzni hrajou Tři mušketýři.
 

V rámci Divadelního léta se od pondělí 14. července vrátí na plzeňské náměstí Tři mušketýři v režii Viléma Dubničky.  Divadelní léto pod plzeňským nebem navazuje na tradici, kdy po premiérové hře pokračuje reprízami loňské inscenace.

„Řada herců z letošní premiérové inscenace Lhář se objeví i ve Třech mušketýrech. Diváci Lháře se tak mohou přijít podívat například na Petra Konáše, Marka Adamczyka, Dianu Tonikovou či Bronislava Kotiše, jak si poradí se svými rolemi v jiné hře,“ zve na představení režisér Vilém Dubnička.

Vedle těchto herců se diváci mohou těšit na Jana Přeučila v roli kardinála Richelieu, či Kristýnu Leichtovou jako Mylady. Nerozlučné tři mušketýry hrají Viktor Limr, Jan Teplý a Radek Valenta.

Úplnou novinkou letošního ročníku je pak přímý přenos představení Tři mušketýři do 10 kin po celé České republice, který se odehraje v sobotu 19. července. Na úspěšnou plzeňskou inscenaci se tak mohou těšit diváci například ve Zlíně, Děčíně, Rýmařově, Dvoře Králové n/L, Horšovském Týně, Sušici, Kolíně, ale například i v Praze.

„V Plzni bude inscenace snímána televizním štábem prostřednictvím pěti kamer. Záznam bude v přenosovém voze online stříhán a přímo z náměstí distribuován pomocí internetového streamingu,“ vysvětluje Jan Příhoda, který má celý přenos na starosti.

Vstupenky na Divadelní léto pod plzeňským nebem jsou k dostání na všech prodejních místech systému Plzeňská vstupenka a také i v systému Ticket Art.

Více informací najdete na www.divadelnileto.cz

Ilustrační foto: Divadelní léto pod plzeňským nebem

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství