Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Poicisté pátrají po 15leté dívce a 18letém mladíkovi! Žádají o pomoc veřejnost

02.09.2020 14:45

Policie pátrá aktuálně v Plzeňském kraji po dvou osobách. Tou první je patnáctiletá dívka, která byla svěřena do ústavní péče. A druhým je 18letý muž, který je podezřelý ze spáchání mravnostní trestné činnosti.

patrani
eliška Karolyovájílekpatrani

Policie České republiky vyhlásila pátrání po pohřešované patnáctileté Elišce Karolyové.

"Pohřešovaná dívka je hubené postavy vysoké cca 160 cm, má hnědé oči a středně dlouhé kadeřavé vlasy tmavě hnědé barvy česané dozadu. Dívka nosí dioptrické brýle. Je zdánlivého stáří 15-16 let. Na sobě měla tmavě modré roztrhané džínové kalhoty, bílou rozstříhanou mikinu. Dívka byla na základě soudního rozhodnutí svěřena do ústavní výchovy. Naposledy byla viděna dne 4. srpna 2020," informuje policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Dále policisté hledají 18letého Erika Jílka.

"Domažličtí kriminalisté pátrají po muži, na kterého vydalo Okresní státní zastupitelství v Domažlicích souhlas se  zadržením. Hledaný je důvodně podezřelý ze spáchání mravnostní trestné činnosti. Je bývalým svěřencem Výchovného ústavu Hostouň, který dosáhl věku osmnácti let, a proto mu skončila ústavní výchova. Podle dosud zjištěných informací se zdržuje v Plzeňském kraji," uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová.

Erik Jílek má trvalé bydliště v Rokycanech. Je střední postavy, má hnědé, rovné vlasy a hnědé oči.

Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované osoby, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158. 

foto: PČR

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství