Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

U Nezvěstic se čelně střetly dodávky, tři lidé se vážně zranili - FOTKY

18.05.2017 20:36     18.05.2017 20:52

Na Plzeňsku mezi obcemi Nezbavětice a Nezvěstice došlo k vážné nehodě dvou dodávek. Na místě jsou tři zraněné osoby. Silnice byla zcela uzavřena.

nehoda nezbavetice
nehoda nezbaveticenezbaveticeNEZBAVETICE3nezbavetice2

U obce Nezbavětice se střetly před devatenáctou hodinou dvě dodávky. Silnice je zcela uzavřena, uzavírka se předpokládá do 22. hodiny. Na místě probíhají záchranné a vyprošťovací práce.

"V 18:45 se střetly dvě dodávky mezi obcemi Nezvěstice a Nezbavěticce na silnici I/19. Zatím z nezjištěných příčiny přejel řidič dodávky značky Iveco do protisměru, kde se střetl s dodávkou tovární značky Fiat Ducato,“ uvedla k nehodě mluvčí policie Dagmar Brožová s tím, že zranění utrpěli oba řidiči a jeden spolujezdec. Všechny tři osoby byly převezeny do FN v Plzni.  

„Vzhledem k vážnému stavu obou řidičů nebyla možná na místě dechová zkouška, bude proveden odběr krve v lékařském zařízení,“ dodala tisková mluvčí policie.

Silnice byla po nehodě zcela uzavřena. Na místě je odkláněna doprava.

Ve čtvrtek ve večerních hodinách došlo i k dalším nehodám v regionu. Na Klatovsku nedaleko Mochtína se střetlo osobní auto s motorkou. Také tady zasahovala záchranka.

foto:ZSPK
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT