Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

U Nýřan se srazil vlak s autem, na místo letěl vrtulník - FOTKY

18.07.2019 14:45     18.07.2019 14:50

Ve čtvrtek odpoledne došlo k velmi vážnému střetu osobního vozu a vlaku nedaleko Nýřan. Provoz na trati byl ihned zastaven. Na místo musel i vrtulník.

3
132

U Kamenného Újezdu (Nýřany) došlo na přejezdu ke střetu motorového vlaku a osobního automobilu.

"Hasiči z vlaku evakuovali 3 nezraněné osoby. Dvě zraněné osoby z osobního automobilu si převzala ZZS. Jednu z nich transportovala letecky do nemocničního zařízení. V tuto chvíli zásah ještě probíhá. Provoz na trati je nyní zastaven. Událost si převzala jednotka SŽDC," uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar.

Jeden z mužů utrpěl podle záchranky těžká zranění. „Z místa transportujeme muže s těžkým zraněním - při vědomí leteckou cestou na urgentní příjem FN. Druhého muže z osobního automobilu transportujeme se středně těžkým zraněním pozemní cestou do fakultní nemocnice na Lochotíně," uvedla mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Podrobnosti k nehodě uvádí mluvčí policie Iveta Kořínková: "Krátce po 13 hodině došlo na žel. přejezdu P647 k opravní nehodě osobního vozidla a vlaku. Řidič OA Ford Focus, ročník 2000, jel od obce Kamenný Újezd, vjel na železniční přejezd, kdy došlo ke střetu s motorovým vlakem, který jel od Blatnice. Na místě zraněný řidič pozemní cestou RZS a strojvedoucí z vlaku LZS, ve vlaku cestovalo cca 18-20 osob, ty jsou bez zranění."


Příčina dopravní nehody je zřejmě nedání přednosti na žel. přejezdu.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT