Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Plzni můžete navštívit Cirkus Berousek Sultan

14.10.2010 15:05

V Plzni na prostranství U Ježíška bude do 24.října stát cirkusový stan. V Cirkusu Berousek Sultan tu můžete obdivovat vzdušné akrobaty, motorkářskou šou, opice jezdící na ponících, psa, který drezúruje kachny a mnoho dalšího zajímavého.

Do Plzně dorazil cirkus! Na prostranství U Ježíška stojí stan Cirkusu Berousek Sultan a v něm se dějí skutečně nevídané věci. Opice tu jezdí na koních, kůň mluví a vzduchem tu létají akrobaté!

Cirkus Berousek Sultan máte možnost navštívit do neděle 24. října. "Hrajeme ve všední dny od 17 hodin, v sobotu od 14 a od 17 hodin a v neděli od 14 hodin," řekl Qapu.czjeden z majitelů cirkusu Karel Berousek s tím, že cirkus má v program jak moderní vzdušná akrobacie, motorkářskou šou Erik, klauny a moderního žongléra s nohami, tak světovou senzaci - stádo divokých opic, které předvádějí jízdu na nejmenších ponících světa, krokodýlí show či drezuru čínských kachen, kterou předvádí pouze pes Elvis. A co víc, program moderuje mluvící kůň! Majitelé Cirkusu Berousek Sultan - bratři Karel a Ferdinand jsou představiteli již šesté generace Berousků.

Vstupenky jsou k dostání od 120 do 250 korun. Více najdete na www.cirkusy.cz.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT