Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Ranní nehoda u Draženova. Řidička nedala přednost autu na hlavní silnici - FOTKY

20.04.2020 8:57     20.04.2020 10:00

Dvě osobní auta se střetla v pondělí 20. dubna brzy ráno u Draženova na Domažlicku. Oba zraněné řidiče převzala do své péče záchranka.

1
123

K nehodě dvou osobních aut se zraněním došlo v pondělí 20. dubna po páté hodině ráno na silnici 189 na křižovatce mezi obcemi Draženov, Ždánov a Klenčí pod Čerchovem.

"Jedno vozidlo skončilo mimo komunikaci. Dvě osoby si převzala zdravotnická záchranná služba,“ sdělil mluvčí Hasičského záchranného sboru Plzeňského kraje Petr Poncar s tím, že dvě osoby si převzala zdravotnická záchranná služba.

Řidička nedala přednost autu na hlavní silnici. "Jednapadesátiletá řidička osobního vozidla Renault Clio jela s vozidlem ve směru jízdy od obce Ždánov a na křižovatce měla v úmyslu odbočit vlevo ve směru jízdy na obec Draženov. Řidička přijížděla na křižovatku po vedlejší pozemní komunikaci označené dopravní značkou Dej přednost v jízdě. Tu však nedala osobnímu vozidlu Škoda Octavia, se kterým devětadvacetiletý řidič přijížděl po hlavní pozemní komunikaci ve směru jízdy od obce Draženov na obec Klenčí pod Čerchovem. Došlo ke střetu vozidel. Při dopravní nehodě utrpěli oba řidiči lehké zranění a z místa dopravní nehody byli převezeni do Domažlické nemocnice," popsala průběh nehody policejní mluvčí Dagmar Brožová. 

Celková škoda na autech byla vyčíslena na 110 tisíc korun. Událost dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích.

Nehoda si vyžádala dopravní omezení, místo bylo průjezdné kyvadlově.

FOTO: HZS PK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství