Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Auto srazilo cyklistu na Plzeňsku! Do nemocnice ho přepravil vrtulník

23.02.2016 7:50     23.02.2016 10:15

Vážným zraněním 45letého cyklisty skončila úterní ranní nehoda na jižním Plzeňsku. K nehodě došlo u obce Bolkov. Cyklista nejspíš nedal přednost autu.

FOTO_QAP_CZ (26)

K nehodě došlo v úterý krátce po sedmé hodině ráno na silnici mezi obcemi Bolkov a Otěšice na jižním Plzeňsku. Na místo musela být povolaná i záchranka a nakonec byl dokonce nutný i zásah vrtulník letecké záchranky. V nemocnici skončil 45letý cyklista s vážným poraněním.

Ke srážce osobního auta s cyklistou museli v úterý ráno vyjíždět nejen policisté, ale zároveň i záchranáři. "Do nemocnice v Plzni jsme přepravili 45letého muže s úrazem hlavy," potvrdila mluvčí záchranky Lenka Ptáčková s tím, že muž byl do fakultní nemocnice transportován letecky.

Přesné příčiny střetu i další okolnosti nehody stále šetří policie. Zatím to vypadá, že cyklista nedal přednost osobnímu aut. "Cyklista jel ve směru od vedlejší komunikace, podle prvotních výsledků šetření nejspíš nedal přednost v jízdě osobnímu vozidlu, které řídila řidička, a následně došlo ke střetu," popsal průběh nehody mluvčí policie Jan Koželuh.

Dechové zkoušky na alkohol byly jak u řidičky, tak u cyklisty negativní.

 

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství