Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Co slibuje posila vedení HC Plzeň 1929 Roman Zarzycký?

05.08.2012 7:26

Nový provozní ředitel Indiánů Roman Zarzycký je ve funkci od 1. srpna a už slibuje spoustu věcí. Co zjistil QAP.CZ?

Na post provozního ředitele nastoupil Mgr. Roman Zarzycký ve středu 1.srpna a QAP.CZ se za ním hned vydal, aby se poptal na několik drobností. Prý se zlepší vztah s fanoušky.

Roman Zarzycký je pětatřicetiletý, vysokoškolsky vzdělaný manager s bohatou zkušeností v oblastech marketingu, komunikace a mediálního prostředí. Co ho tedy vedlo ke vstupu právě do plzeňského hokejového klubu. "Dohoda s Martinem a ředitelem klubu panem Jáchimem," vysvětluje nová posila vedení klubu Roman Zarzycký.

Jednou z věcí, které bude mít nový ředitel na starosti je také chod Fanshopu. Proto se jistě fanoušci mohou těšit na nějaké novinky, na jaké? "Dovolím si odpovědět později, ale chystáme řadu novinek, nejen ve fanshopu," prozradil tajuplně nový ředitel.

Poslední, co nás zajímalo, jaké jsou jeho plány v klubu. "Především nerozbít to dobré, co bylo historicky nastaveno, a najít rezervy, které přirozeně klub má. Takže velmi stručně: zlepšit komunikaci HC k fanouškům, mediím, městu, kraji i partnerům klubu. Rozvíjet projekt jedno město...jedno srdce, víc zábavy a kreativity na stadionu, technické inovace typu nová kostka, a další," slibuje Zarzycký. "Nechci psát dlouhý seznam slibů, uvidíme, co se podaří v realitě všedních dnů...," uzavírá s tím, že více prozradí po 15.srpnu.

Tak podle slibů se máme na co těšit. Zapišme si tato slova do kalendáře, abychom mohli později odškrtávat splněné! Držíme Romanu Zarzyckému palce.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte