Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plánujete svatbu? Inspirujte se při Svatebním dni nanečisto v Kalikováku

17.09.2015 19:22

Plánujete váš velký den? Přijďte se inspirovat na akci Svatební den nanečisto, který proběhne v kouzelném prostředí pro svatby, v Kalikovském Mlýně v Plzni!

foto Kalikovský Mlýn1
foto Kalikovský Mlýn 2foto Kalikovský Mlýnfoto Kalikovský Mlýn1

Chystáte svatbu? Nevíte, jak probíhají přípravy, jak samotný obřad? Přijďte se inspirovat do Kalikovského Mlýna v Plzni, kde proběhne v neděli 20. září od 12 do 18 hodin akce s názvem Svatební den nanečisto. Mimochodem jde o prostředí ideální pro vaši nezapomenutelnou svatbu. 

"Jedná se o jedinečnou akci, kde ukážeme všem potenciálním novomanželům, jak probíhají přípravy na svatbu, samotný obřad a dokonce budou moci ochutnat svatební menu," přiblížil QAPu Jiří Krušina z Kalikovského Mlýna. A co se bude podávat? Ničím nepřekonaná klasika, tedy hovězí vývar s játrovými knedlíčky a svíčková na smetaně.

"Každý host zároveň bude mít šanci získat zdarma snubní prsten, svatební cestu či svatební hostinu," uvedl dále Jiří Krušina.

Na akci se budou mimo jiné prezentovat svatební salony, prodejci prstenů, svatební fotografové, cukráři, kosmetické salony a další.

foto: Kalikovský Mlýn

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství