Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ranní nehoda v Horažďovicích, osobní vozidlo skončilo zaklíněné pod návěsem – FOTKY

25.10.2023 9:27

V brzkých ranních hodinách došlo v Horažďovicích k dopravní nehodě osobního a nákladního vozidla.

OA a NA_Horažďovice_1023_HZSPK (2)
OA a NA_Horažďovice_1023_HZSPK (2)OA a NA_Horažďovice_1023_HZSPK (1)OA a NA_Horažďovice_1023_HZSPK (3)OA a NA_Horažďovice_1023_HZSPK (4)

K nehodě došlo v ulici Strakonická v 4:45.

„Řidič (1964) jel se soupravou nákladního automobilu MAN s přívěsem tovární značky PANAV po silnici I. třídy č. 22 v obci Horažďovice ve směru od Strakonic, kdy se soupravou následně couval na komunikaci ke sběrnému dvoru, a to v době, kdy od centra Horažďovic na Strakonice jelo vozidlo tovární značky Renault řízené řidičem (1960). Došlo ke střetu přední části vozidla Renault s levým bokem přívěsu,“ popsala sled událostí Dagmar Brožová, mluvčí policie.

„Osobní auto bylo zaklíněno zboku pod přívěsem nákladního vozidla. Osobu jsme z vozidla nevyprošťovali. Zajistili jsme místo události a následně komunikaci zprůjezdnili,“ uvedl k činnosti hasičů mluvčí Petr Poncar.

Nehoda si vyžádala lehčí zranění. „Záchranáři ošetřili muže ročník 1960 s lehčími zraněními, následně byl transportován do Strakonické nemocnice,“ upřesnila Mária Svobodová, mluvčí záchranné služby.

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství