Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.05.2024 20:44

Vážná dopravní nehoda u obce Holovousy na severním Plzeňsku

Na místo letěl vrtulník! Zasahují všechny složky IZS

Střet auta s tramvají i zásah vrtulníku! Nehody zaměstnaly složky IZS

26.10.2019 16:41     26.10.2019 19:28

Ani sobota se na silnicích v kraji neobešla bez nehod. Zasahovat musely také záchranné složky. K nehodě motokráře musel dokonce vzlétnout vrtulník.

foto QAP CZ

Záchranné složky musely zasahovat v sobotu u nehody v Plzni na křižovatce Karlovarská - Na Chmelnicích, kde došlo ke střetu tramvaje s osobním autem.

"Muž, ročník 1981, byl se středně těžkým zraněním transportován do FN Plzeň na Lochotíně," řekla k zásahu mluvčí záchranky Mária Svobodová.

"K dopravní nehodě došlo v 14:10 hodin. 38letiletý řidič vozidla Škoda Octavia nerespektoval svislou dopravní značku ´Řazení v jízdních pruzích´ a na signál ´Volno´ na semaforu se otočil vlevo, kdy chtěl jet zpět k ulici alej Svobody. Přitom došlo ke střetu levého boku osobního auta s tramvají, kterou řídila 51letá řidička. Řidič utrpěl zranění. dechové zkoušky na lakohol byly negativní," doplnila k nehodě mluvčí policie Dagmar Brožová.

Všechny záchranné složky musely zasahovat také na Domažlicku ve Kdyni v ulici Na Hájovně. Tam došlo k havárii motorkáře. Na místě musel zasahovat i vrtulník. "K dopravní nehodě došlo na silnici mezi Němčicemi a Kdyní. Řidič, ročník 1975, motocyklu Triumph při průjezdu pravotočivou zatáčkou prudce zabrzdil a s motocyklem upadl na zem. Poté se dosmýkal k protijedoucímu vozidlu Opel Corsa 63letého řidiče. Motocyklista utrpěl zranění. Osobní vozidlo skončilo vpravo mimo pozemní komunikaci," popsala průběh nehody mluvčí policie.

Následně došlo k nehodě motorkáře u Lískové. Opět musel zasahovat vrtulník. "32letý řidič motocyklu jel od Liskové na Klencčí a ve velké rychlosti srazil srnu. Muž byl se zraněním letecky transportován do nemocnice v Plzni, kde bude nařízen odběr krve, protože dechová zkouška nemohla být provedena," uvedla k další z nehod policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství